011 25 51 55

Over Aylin

Aylin Sozer

Aylin Sozer heeft 6 jaar in de retail sector gewerkt als sales associate waar ze zich doorheen de jaren heeft opgewerkt naar assistent store manager. Ze is een gedreven persoon met een optimistische attitude, waarbij ze haar taken met grote zorg aanpakt. Enthousiast, doelgericht, geconcentreerd maar vooral een teamplayer waar ze zich helemaal ontplooit in de dynamische spirit van Marc Swevers!
Contacteer Aylin

Functies binnen het bedrijf

Dossierbeheerder
Aylin is verantwoordelijk voor het opzoeken van alle attesten, het behandelen van aanvragen en het bijhouden en opvolgen van dossiers om ervoor te zorgen dat alles correct afgehandeld is. Achter de schermen staat Aylin paraat om uw dossier tot in de puntjes in orde te brengen. 

Het team van Swevers wenst u warme feestdagen

Al 17 jaar is het team van Swevers Vastgoed een gevestigde waarde in West-Limburg. Met kantoren in Hasselt, Heusden-Zolder, Beringen en Geel zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 10-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.